Dtp en vormgeving

Old skool offline

Bijna niets is lekkerder dan de geur van versgedrukte brochures, flyers of visitekaartjes. Bijna niets is fijner of waardevoller dan het persoonlijk overhandigen van je eigen visitekaartje. Je tast- en reukzin, en zelfs zesde zintuig worden online niet zo geprikkeld als bij offline communicatiemiddelen.  

De magie van visitekaartjes uitwisselen

In China is het uitwisselen van visitekaartjes in het zakenleven een bijna ceremoniele traditie. De overhandiging gaat gepaard met protocollen zoals met twee handen overhandigen en aannemen van het kaartje. Het uitwisselen van het kaartje behelst meer dan het uitwisselen van contactgegevens. Er wordt een intentie en een vertrouwen uitgesproken. 

Voor mij persoonlijk voelt het uitwisselen van een visitekaartje ook zo. Het geven van je kaartje gaat gepaard met trots. Het ontvangen van een kaartje gaat gepaard met dankbaarheid en interesse. Een goed ontworpen visitekaartje is waardevast!

DTP en vormgeving

Heb je al een huisstijl en een goed logo? Dan vertaal ik die door naar je online aanwezigheid. Maar heb je ook offline middelen nodig (kan haast niet anders!), dan vertaal ik je huisstijl net zo makkelijk door naar een flyer, poster of boekje. 

Nog geen huisstijl of logo? Ook hier kan ik je bij helpen. Óf het is een opdracht die ik zelf op kan pakken. Óf ik weet je te koppelen aan een ervaren vormgever uit mijn netwerk. Ik werk nauw samen met Arnhemse professionals om je complete on- en offline profilering vorm te geven en te bewaken.