Webdesign
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Meer dan een digitaal visitekaartje

Natuurlijk bezoekt jouw klant je site om informatie als contactgegevens of producten en diensten te bekijken. Maar je website is ook je kennisbank, je portfolio en je marketingmachine. Gebruik je jouw website op de juiste manier, dan trek je nieuwe klanten naar je toe en weet je je bestaande klanten te binden

Webdesign

Ik ontwerp websites voor ondernemers en organisaties in de kunst-, cultuur- en/of sociaal-maatschappelijke sector in de regio Arnhem. Ik vertaal jouw organisatie-dna naar een gebruiksvriendelijke website die zowel door jou als de gebruiker als aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en informatief ervaren wordt. De juiste ingrediënten als huisstijl, tone-of-voice, functionaliteiten worden vertaald naar een website-design die staat als een huis.

Wat kost een WordPress-website?

Voor het bouwen van jouw website maak ik gebruik van WordPress en Elementor. Twee mooie open source systemen, waarmee je eindeloos kan bouwen (net Lego ♥ ). Een Basis WordPress-site heb je al vanaf € 695,-.

Maar WordPress is toch gratis? Klopt! Maar mijn ervaring met WordPress niet. WordPress is gratis te downloaden en te gebruiken. Ben je een beetje handig met software en heb je een beperkt budget? Dan kan je prima zelf een eenvoudige website bouwen in WordPress. Maar ben je niet zo digitaal vaardig of heb je hoge eisen en grote wensen met betrekking tot je website, zoals aangepast thema, webshop of formulieren op je site en plugins? Dan is het verstandig het bouwen van je website uit te besteden. Zodat jij kan focussen op waar jij goed in bent, jouw bedrijf. 

De prijs van een in WordPress gebouwde website is van een aantal factoren afhankelijk:

 • Welk thema wil je gebruiken? 
 • Hoeveel moet het thema aangepast worden aan je huisstijl?
 • Hoeveel formulieren heb je nodig? Contact, offerte of andere formulieren?
 • Welke plugins heb je nodig?
 • Wil je gebruik maken van een SEO-module?
 • Maak je gebruik van gratis thema’s en plugins of betaal je liever voor premium thema’s en pro-plugins?

Onderhoud en support

Een website vraagt om onderhoud. Na de lancering van je site, is het werk nog niet klaar. Naast het up-to-date houden van de inhoud en continu toevoegen en optimaliseren van relevante content, is er ook technisch onderhoud nodig. Regelmatig verschijnen er nieuwe versies van WordPress, worden plugins geüpdatet of op andere onderdelen aanpassingen doorgevoerd. Onderhoud en updaten is nodig om je site goed te laten draaien en veilig te houden. Door het afsluiten van een onderhoudscontract zorg ik dat op de juiste momenten en op de juiste wijze onderhoud gepleegd wordt aan je website. Je kan er ook voor kiezen om dit zelf te doen en op incidentele basis advies of hulp in te schakelen.

Tarieven

Contentmeisje Webdesign
 • Website Basis v.a. € 695

  WordPress site, basisaanpassingen aan huisstijl, contactformulier. Prijs vanaf

 • Webdesign € 67,50

  Uurtarief

 • Support en onderhoud € 195

  Jaarcontract, prijs per jaar

 • Support en onderhoud € 67,50

  Uurtarief

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW